Inspiratiemiddag 'Gezond en lekker naar buiten' voor kinderopvang, peuterspeelzalen en gastouderopvang in de regio West-Friesland!

Group of Diverse Kids Playing at the Field Together

Groen is gezond! Voor een gezonde ontwikkeling van kinderen en het welbevinden in de kinderopvang is aandacht voor bewegen, milieu, natuur en gezonde voeding heel belangrijk. Want dit zorgt voor méér geluk en minder stress.

Wil je meer weten over Gezonde Kinderopvang, het aanbieden van gezonde voeding, moestuinieren en risicovol spelen in de eigen (groene) omgeving? Kom dan naar deze  inspiratiebijeenkomst van Jong Leren Eten, GGD Hollands Noorden, NME West-Friesland en JOGG Enkhuizen, Koggenland en Medemblik. Laat je inspireren en ontvang praktische handvatten om aan de slag te gaan met deze belangrijke en leuke thema’s.

De inspiratiebijeenkomst wordt 2x aangeboden op 17 april: in de middag en in de avond. In de avond wordt er gezorgd voor soep en een broodje.

Meld je nu aan!

Dat kan via: deze link

Na aanmelding ontvang je in maart het volledige programma per e-mail.

*NB: heeft jouw organisatie een coach Gezonde Kinderopvang en wil je de stimuleringsbijdrage Lekker naar Buiten! van JLE aanvragen? Dan is deze bijeenkomst een schot in de roos, want op 15 mei opent een nieuwe ronde.

Meld je aan vóór 1 maart en ontvang gratis het Peuter Soepboek van Keet Smakelijk op de bijeenkomst.