Online bijeenkomst seksuele opvoeding

GGD Hollands Noorden organiseert tijdens de landelijke Week van de Opvoeding een online bijeenkomst over seksuele opvoeding met Sanderijn van der Doef. Deze bijeenkomst is voor opvoeders van kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar.

Op 6 oktober organiseert GGD Hollands Noorden de online bijeenkomst ‘De seksuele opvoeding doe je samen! Maar hoe dan?’

Van 3 t/m 9 oktober 2022 is de landelijke Week van de Opvoeding en heeft als thema ‘Samen delen, samen weten’. Het is een uitnodiging om samen het gesprek aan te gaan over opvoeden. Door kennis en ervaringen te delen, komen we dichter bij elkaar. En door samen te delen weten we meer.

Op donderdagavond 6 oktober van 20.00-21.30 uur organiseert GGD Hollands Noorden de online bijeenkomst ‘De seksuele opvoeding doe je samen! Maar hoe dan?’ Tijdens deze online bijeenkomst neemt Sanderijn van der Doef (psycholoog en seksuoloog) je mee in de seksuele ontwikkeling van kinderen van 0-12 jaar en hoe je hier als ouder/opvoeder het best mee om kunt gaan. Zij vertelt hoe de seksuele ontwikkeling per leeftijdsfase verloopt. Ook krijg je tips over hoe je hierover kunt praten met je kind en wanneer je wat vertelt. Deelname is kosteloos.

 Vragen over opvoeden?

Heb je naar aanleiding van deze online bijeenkomst vragen, dan kun je bellen met GGD Hollands Noorden via 088-01 00 550 voor het maken van een (online) afspraak met een opvoedadviseur. Je kunt ook een e-mail sturen.

Deze bijeenkomst wordt mogelijk gemaakt door de gemeenten in de regio Alkmaar, Kop van Noord-Holland en West-Friesland en de GGD Hollands Noorden.