Nieuwe website: nieuwe indeling

Afgelopen maandag 2 mei is onze nieuwe corporate website www.ggdhollandsnoorden.nl live gegaan. Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen. Wat meteen opvalt, is dat gekozen is voor een andere indeling dan je gewend bent.

Er is duidelijk onderscheid gemaakt in de informatievoorziening voor inwoners van onze regio en voor professionals, waaronder gemeenten, bedrijven en zorgaanbieders. Het idee is dat iedere bezoeker zo sneller én makkelijker in zijn informatiebehoefte kan voorzien.

Zowel de inwonersomgeving als de profomgeving zijn ingedeeld in verschillende rubrieken, die elk een uitklapmenu hebben. Deze leiden vervolgens naar de juiste pagina’s en/of formulieren.

Ook streven we ernaar om alle essentiële informatie direct online te plaatsen en zo min mogelijk te werken met brochures, pdf’s en folders. Dit heeft onder meer te maken met de privacy gevoeligheid en de wettelijk verplichte toegankelijkheid voor elke bezoeker. Ben je professional en is er behoefte aan specifiek materiaal? Neem dan contact op met de contactpersoon binnen de organisatie.

Tot slot: uiteraard is deze nieuwe website met de grootste zorgvuldigheid en aandacht ingericht. Maar mocht je iets tegenkomen dat niet klopt of niet werkt, dan verzoeken we je om dit via e-mail door te geven. Dank alvast voor je opmerkzaamheid.