Informatiewebsite en infolijn: Mentaal Vitaal

Zijn er vragen over mentale gezondheid? Of heb je in jouw werk te maken met mensen met mentale problemen? Dan kun je doorverwijzen naar de informatiewebsite en de Infolijn van Mentaal Vitaal (onderdeel Trimbos-instituut). Je vindt er betrouwbare en wetenschappelijk onderbouwde informatie over alles wat met mentale gezondheid te maken heeft – van preventie tot psychische aandoeningen.

Mentaal Vitaal is er voor iedereen: van jong tot oud, met of zonder hulpvraag, voor jezelf of een ander

Persoonlijk advies

Ook vind je er tips, oefeningen en testen om met mentale gezondheid aan de slag te gaan. De Infolijn van Mentaal Vitaal is er voor persoonlijk advies en ondersteuning. Bijvoorbeeld als iemand wil weten wat hij of zij zelf kan doen om de mentale gezondheid te verbeteren. Of om te praten over welke hulp er beschikbaar is. Mentaal Vitaal is er voor iedereen: van jong tot oud, met of zonder hulpvraag, voor jezelf of een ander.

Voor professionals

Mentaal Vitaal is er ook voor jou als professional. Ze kunnen met je meedenken, je inzicht geven in alle hulpmogelijkheden en je meer vertellen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van mentale gezondheid. Neem hier contact op.